despre noi

obiectivul nostru

Agrippa va ofera o gama large de produse si servicii de la productie standardizata la publicitate atipica, indiferent de forma, dimensiune sau suport, care sa intregeasca strategia dumneavoastra de promovare. Suntem constienti ca fiecare client este unic si tinde sa isi exprime singularitatea, de aceea dezvoltam solutii inovatoare si originale adaptate nevoilor specifice de promovare ale fiecarui brand.

Suntem constienti ca fiecare client este unic si tinde sa isi exprime singularitatea, de aceea dezvoltam solutii inovatoare si originale, adaptate nevoilor specifice de promovare ale fiecarui brand.
Comunicam deschis cu partenerii nostri pentru a crea concepte, pentru a construi machete si pentru a implementa impreuna solutii personalizate de expunere indoor si outdoor.
Suntem o echipa tanara, cu o viziune proaspata si indrazneata, propunand solutii creative integrate, de la design conceptual la productie, instalare si mentenanta.In Romania, piata de retail premium este in dezvoltare – sunt cunoscute exemple ale unor retaileri internationali foarte mari care se repozitioneaza, in ciuda strategiei lor globale.
Cumparatorul roman nu cumpara “ieftin” si “no name”, cumpara beneficii, imagine, emotie si brand.
Amenajarea in spatiul destinat comertului modern poate fi optimizata cu adevarat atunci cand facem si un exercitiu continuu de management al categoriei si al spatiului.
Asta, pe scurt, inseamna o analiza si optimizare sezonala a portofoliului si alegerea celor mai bune solutii de amplasare si comunicare in-store a categoriilor si sub-categoriilor sau chiar brandurilor.
Rezultatul este, pentru client, o experienta reusita a cumpararii, iar pentru retailer, profitabilitate mai buna pe metru patrat.
Avangardista, publicitatea angreneaza forte creatoare nebanuite in incercarea de a informa si a convinge.
Impresionati de idee, inconjurati de imagine, dorim sa captam mesajul in forma sa - simbol. Productia advertising te ajuta sa te exprimi oriunde in drumul tau. Complexa si variata, productia de materiale publicitare ne da posibilitatea sa iesim din tiparele monotone ale productiei clasice, materializand ideea in cele mai ingenioase forme.
Unii spun ca piata este aproape inchisa in acest domeniu.NOI spunem ca totul se afla intr-o permanenta schimbare, iar ceea ce face posibil accesul noilor veniti este calitatea serviciilor oferite, satisfacerea dorintelor clientilor si preturi competitive.
Dorinta noastra este sa indeplinim toate aceste cerinte si sa raspundem cu profesionalism oricarei solicitari venite din partea dumneavoastra. Consideram ca performantele se ating cu buni profesionisti si inalta tehnologie, aceasta fiind optiunea in demersul nostru. Si intelegem ca in munca de zi cu zi, primind feedback permanent din partea dumneavoastra, beneficiarii directi ai acesteia, sa o ridicam la standardele cerintelor pietei de publicitate.
Venim cu profesionalism sa aducem prin incontestabila calitate, un plus de valoare imaginii dumneavoastra.
Inca de la inceput ne-am propus sa devenim NUMARUL 1 pe piata din Romania. Numarul 1, nu doar sub aspectul capacitatii de productie, ci si din punct de vedere al calitatii.
Misiunea noastra este sa devenim un partener sigur si de incredere pentru colaboratorii nostri. Acestia ne-au aratat calea de urmat. La nevoile lor ne-am adaptat atunci cand am hotarat sa marim gama de activitati, sa imbunatatim tehnologia, sa crestem numarul si calificarea echipei noastre.
Pentru clientii actuali, dar si pentru cei potentiali, cautam in permanenta informatiile necesare pentru a fi perfect adaptati la schimbarile de pe piata.

 

TOP